TKI-rahoitusta

Yrityskehittäjämme auttavat hyödyntämään oikeat rahoitusinstrumentit

Yritysten TKI-toimintaan on käytettävissä erilaisia rahoitusinstrumentteja, prosessin eri vaiheisiin. Yrityskehittäjämme auttavat hyödyntämään oikeat rahoitusinstrumentit oikea-aikaisesti sekä auttavat niiden hakemisessa.

Käytettävissä ovat myös erilaiset kehittämishankkeet, joita voi hyödyntää toimialakohtaisesti. Myös yksityiset sijoittajat on hyödyllistä kartoittaa innovaation rahoitusratkaisuja pohdittaessa.

Julkisia rahoituslähteitä ovat mm. Business Finland sekä ELYn kehittämisavustus. Business Rovaniemellä yrityskehittäjät auttavat hankkeistamaan kehittämistoimet ja hakemaan avustusta.

https://www.ely-keskus.fi/yrityksen-kehittamisavustus 

Paikallisesti avustuksissa on lisäksi mahdollista hakea rahoitusta maaseutualueella Peräpohjolan Leaderiltä ja Rovaniemen kylien kehittämissäätiöltä.

https://www.perapohjola.fi/ 

https://rkks.fi/ 

Business Finland kanavoi julkista TKI-rahoitusta

Innovaatiorahoituskeskus Business Finland kanavoi julkista tutkimus-, kehitys- ja innovaatiorahoitusta (TKI) elinkeinoelämän uudistumista nopeuttaviin, riskipitoisiin hankkeisiin. 

Vuonna 2014 perustettu Business Finland Venture Capital Oy sijoittaa alkuvaiheen yrityksiin sijoittaviin rahastoihin. Toiminnan tavoitteena on vahvistaa ja monipuolistaa alkuvaiheen yritysten rahoitustarjontaa Suomessa.